Parková čtvrť: Nejprodávanější luxusní byty v Praze

– KOMERČNÍ SDĚLENÍ
Parková čtvrť v Praze 3 od Central Group je nejžádanějším luxusním projektem v metropoli. 70 procent bytů z nabídky je již prodáno. Unikátní čtvrť od 9 předních architektů nabízí nové byty v prémiovém standardu s klimatizací, jen pět minut pěšky od metra. Nyní se dokončuje hrubá stavba.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Rozsáhlá zeleň je to, co unikátní Parkovou čtvrť charakterizuje, odtud také pochází její název | foto: Central Group

První blok domů s 390 byty v nové unikátní Parkové čtvrti v Praze 3 bude hotový už v polovině příštího roku. Nyní se dokončuje hrubá stavba prvního městského bloku, který po 90 letech dotvoří Basilejské náměstí. Central Group celé náměstí na své náklady obnovil a rekonstruoval.

„Žižkov je a stále více bude skvělé místo pro život. Této městské části velmi věříme, proto je zde Central Group největším investorem rozvoje. Celkem tady připravujeme tři velké rezidenční projekty – Parkovou čtvrť, Centrum Nového Žižkova a nově i bytovou čtvrť na Jarově,“ říká zakladatel a šéf Central Group Dušan Kunovský. Za všechny tři lokality, které v Praze 3 společnost aktuálně připravuje, činí její příspěvek na veřejnou infrastrukturu města přes 650 milionů korun.

Unikátní čtvrť na dosah centra

Velkou předností nové Parkové čtvrti je výborná dopravní dostupnost. Přímo u rezidenčního areálu se nachází zastávka tramvají, odkud se lze za deset minut dostat na Václavské náměstí. Na stanici metra Želivského je to od projektu jen zhruba pět minut chůze.

Plány navíc počítají se zcela novou tramvajovou tratí, která povede mezi Parkovou čtvrtí a historickou budovou žižkovského nádraží směrem na Jarov. Existují také koncepční plány na rozšíření linky metra přímo do lokality. Díky poloze na dosah centra tak Parková čtvrť nabízí i skvělou příležitost pro investici.

Na Basilejském náměstí vzniká unikátní dům obložený luxusním bílým kamenem s restaurací a kavárnou v přízemí

Za jedinečným architektonickým řešením Parkové čtvrti stojí devět předních ateliérů, které vytvořily 21 různých architektonických konceptů. Celkovou urbanisticko-architektonickou koncepci území navrhl renomovaný ateliér Jakuba Ciglera. Novou čtvrť tvoří polouzavřené městské bloky, které vycházejí z tradice typické pro Vinohrady a Žižkov.

Kromě luxusních bytů zde vznikne množství nové zeleně včetně rozsáhlého 1,5hektarového parku a zelená pěší zóna s vodními prvky. V přízemí domů pak řada prostor pro drobné obchody, služby, restaurace a kavárny. Součástí projektu je i velká spádová mateřská škola se zahradou. Parková čtvrť tak výrazně rozšíří již velmi bohatou občanskou vybavenost v lokalitě.

Luxusní a energeticky úsporné byty s klimatizací

Novou čtvrť tvoří energeticky velmi úsporné domy, které mohou ušetřit až 50 % nákladů na vytápění v porovnání s bytem v panelovém domě a využita je řada ekologických prvků. Kromě řízeného větrání s rekuperací jsou to například zelené střechy, retenční nádrže pro zavlažování nebo výtahy se zpětným získáváním energie.

Na domech jsou většinově použita luxusní skleněná zábradlí, kamenný nebo cihelný obklad a další designové prvky. Všechny byty mají luxusní provedení, k němuž patří klimatizace, rekuperace pro komfortní zdravé bydlení, předokenní žaluzie, dřevěné podlahy s vytápěním a designové koupelny. Většina bytů má také své podzemní parkovací stání a sklep. Ke každému bytu navíc lidé mohou využít nabídku na vybavení z interiérového studia CENTRAL INTERIER v hodnotě až půl milionu korun jako bonus zdarma.

Central Group garantuje vrácení peněz

Central Group také jako jediný na trhu nabízí program Garance vrácení peněz. Lidé mohou vybraný byt až do předání kdykoliv vrátit a firma jim vyplatí zpět veškeré uhrazené peníze. Na koupi bytu v Parkové čtvrti tedy nelze prodělat a je skvělou a bezpečnou volbou pro všechny, ať už chtějí sami bydlet, nebo výhodně a bez obav investovat.

Na všechny byty v Parkové čtvrti se vztahují programy Garantovaná hypotéka 2,99 % i Garance vrácení peněz | foto: Central Group

Nejširší možnosti financování a Garantovaná hypotéka 2,99 %

Central Group nabízí vedle největší nabídky bytů na trhu i nejširší možnosti financování. Na pořízení vlastního bydlení stačí jen 10 % ceny z vlastních zdrojů s možností doplatit zbytek až do 12 měsíců od předání bytu. Na zbylých 90 % ceny lidé mohou využít zvýhodněnou hypotéku.

Společnost klientům umožňuje hypotéku vyřídit až těsně před dokončením a převzetím nového bytu, kdy je již předpoklad, že úrokové sazby budou opět nižší. Její hypoteční specialisté na míru vyhodnotí nejvýhodnější nabídku a zprostředkují úvěr u největších poskytovatelů na trhu. U Central Group tak lidé mohou vyřešit vše na jednom místě, zajištění hypotéky je zcela zdarma a na klíč.

Lidé mohou také při koupi bytu využít finanční program Garantovaná hypotéka 2,99 %. Central Group klientům garantuje, že pro ně k termínu dokončení bytu zajistí prémiové úvěrové podmínky. A to díky rozsáhlé spolupráci s pěti největšími hypotečními bankami na trhu. Program Garantovaná hypotéka 2,99 % dává záruku, že pokud by se společnosti ke dni dokončení vybraného bytu nepodařilo s bankami vyjednat sazbu maximálně 2,99 % ročně, finanční rozdíl po dobu prvních tří let splácení hypotéky vyrovná ze svého.

Všechny důležité informace k vývoji trhu, ale i novinky a aktuality o bydlení, financování a interiérech nabízí nový unikátní magazín - CENTRAL MAGAZÍN. Je dostupný jak v elektronické verzi, tak i zdarma k zaslání poštou v tištěné podobě. Zájemci si nový magazín mohou objednat zde.

CENTRAL MAGAZÍN přináší novinky a aktuality o novém bydlení, přehledné analýzy a předpovědi vývoje trhu i zajímavé rozhovory

Více na www.central-group.cz.

  • Nejčtenější

Víte, jak spoří úspěšní Češi? Odpověď vás překvapí

18. dubna 2024

Komerční sdělení Úspory jsou základem finanční stability a zajištění do budoucna. Vytváříme si rezervy pro případ...

E.ON od května zlevňuje. Stálí klienti ušetří za plyn až tisíce ročně

15. dubna 2024

Komerční sdělení Zákazníci, kteří odebírají plyn od E.ONu, od května opět ušetří. A to až 4 500 korun ročně, pokud...

Brno má první chirurgický robotický systém Versius v České republice.

16. dubna 2024

Komerční sdělení Lékaři brněnské soukromé nemocnice SurGal Clinic začali jako první v České republice využívat...

Pojišťovna úspěšně propojuje osobní kontakt a digitální služby

17. dubna 2024

Komerční sdělení Generali Česká pojišťovna se dlouhodobě etabluje jako klientsky nejdostupnější pojišťovna a klade...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Kolagen, opravdová pomoc, nebo další podvod?

15. dubna 2024

Komerční sdělení Kolagen? Reklama na každém kroku. Také si pokládáte otázku, proč to tak je? Skutečně funguje, nebo...

Firma obhájila titul, o němž rozhodují spotřebitelé

20. dubna 2024

Komerční sdělení Společnost CS-Beton už 32 let vyrábí zámkovou dlažbu a další výrobky malé zahradní architektury. O...

Hezká prsa i po dvou dětech a dlouhém rozhodování, JOY!

19. dubna 2024

Komerční sdělení Povídali jsme si se Šárkou, maminkou dvou dětí, která se po dlouhém váhání před rokem rozhodla pro...

Chystáte dítě do 1. třídy? Zjistěte, jak předejít školní nezralosti

19. dubna 2024

Komerční sdělení Až 30 % dětí má při nástupu do první třídy nedostatky ve školní připravenosti. To může vést k...

Startupy a firmy mají nového parťáka pro podnikání

19. dubna 2024

Komerční sdělení Pro menší výrobní firmy a začínající start-upy v České republice a na Slovensku přichází na trh...

Manželé Babišovi se rozcházejí, přejí si zachovat rodinnou harmonii

Podnikatel, předseda ANO a bývalý premiér Andrej Babiš (69) s manželkou Monikou (49) v pátek oznámili, že se...

Sexy Sandra Nováková pózovala pro Playboy. Focení schválil manžel

Herečka Sandra Nováková už několikrát při natáčení dokázala, že s odhalováním nemá problém. V minulosti přitom tvrdila,...

Charlotte spí na Hlaváku mezi feťáky, dluží spoustě lidí, říká matka Štikové

Charlotte Štiková (27) před rokem oznámila, že zhubla šedesát kilo. Na aktuálních fotkách, které sdílela na Instagramu...

Vykrojené trikoty budí emoce. Olympijská kolekce Nike je prý sexistická

Velkou kritiku vyvolala kolekce, kterou pro olympijský tým amerických atletek navrhla značka Nike. Pozornost vzbudily...

Ve StarDance zatančí Vondráčková, Paulová, hvězda Kukaček i mistryně světa

Tuzemská verze celosvětově mimořádně úspěšné soutěže StarDance britské veřejnoprávní televizní společnosti BBC se už na...