Doporučujeme

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Největší investiční konference roku 2022 se blíží

Společnost XTB vás po roce srdečně zve na tradiční investiční konferenci. Celá akce proběhne online a zúčastní se jí řada zajímavých řečníků a odborníků v oboru. Hlavními tématy bude hledání nových investičních příležitostí v době globální recese a rostoucí inflace. Konference se koná tuto sobotu.

Velikost a důležitost každé konference určují její hosté. Společnosti XTB se podařilo k přednáškám a panelovým diskuzím pozvat špičkové investory, tradery, analytiky a ekonomy. Mnohé z nich znáte z těch nejúspěšnějších bank a společností nebo médií, kde pravidelně vystupují. Jmenovitě se můžete těšit na Michala Stupavského, Dominika Stroukala, Annu Píchovou nebo diskuzi Daniela Gladiše s Jaroslavem Brychtou a mnohé další. Ze Slovenska přislíbili účast Ronald Ižip nebo Juraj Karpiš.


Logicky se v debatách nevyhneme inflaci a celosvětové recesi, které velmi rezonují ve veřejném prostoru. Dostaneme se ale i k rozebrání měnové politiky nebo geopolitiky. Chybět nemohou ani konkrétní investiční tipy, postupy a strategie. Budeme se těšit na viděnou v sobotu 26. 11. na YouTube kanále společnosti XTB od 13:00. Vysílání bude neveřejné a je nutné přihlášení.