iDNES.cz

Narex na podzim představuje 8 novinek. Jsou inspirované zákazníky

– KOMERČNÍ SDĚLENÍ
Česká značka akumulátorového a elektrického nářadí zahajuje sezonu představením rovnou 8 novinek. Jedná se o stroje k řezání, broušení, míchání i šroubování. Novinky jsou i v příslušenství.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Narex na podzim představuje 8 novinek. Jsou inspirované zákazníky | foto: Narex s.r.o.

Podzim 2022 je ve znamení novinek hned v několika kategoriích. Od rozšíření řady hybridních šroubováků HYBRO přes nové řetězové pily a pily ocasky až po silnou 2300W úhlovou brusku. Nechybí ani míchadlo s nastavitelnou výškou.

Narex na podzim představuje 8 novinek. Jsou inspirované zákazníky
Narex na podzim představuje 8 novinek. Jsou inspirované zákazníky

Narex si od produktů slibuje oblíbenost u hobíků i profesionálů. Nabídka novinek je nakombinována tak, aby pokryla jak potřeby domácího kutění, tak potřeby profesionálů.

Jedná se o následující stroje:

  • Kotoučová pila EPK 18
  • Pila ocaska EPO 150
  • Pila ocaska EPO 210
  • Řetězová pila EPR 350-24 a EPR 400-24
  • Úhlová bruska EBU 230-23 HD
  • Univerzální míchadlo EMT 12
  • Hybridní šroubovák AS 37 "HYBRO LADY“
  • Hybridní šroubovák AS 37-2 "HYBRO EVO“

V příslušenství jsou to pak pilové plátky, pilové kotouče a souprava na ostření pilových řetězů.

Všechny novinky lze nalézt na stránkách www.narex.cz

„Na podzim přicházíme s novými produkty, po kterých naši zákazníci dlouho volali. Ať už je to silnější varianta kotoučové pily, elektrická řetězová pila s novým systémem napínání řetězu, silnější varianta populárního Hybra nebo míchadlo s vylepšenou ergonomií. Na trh uvádíme i naprosté novinky – 2 pily ocasky, které jsou díky své univerzálnosti stále oblíbenější. Všechny stroje budeme jako vždy servisovat u nás v České Lípě a také v jejich případě plánujeme nadstandardní dobu dostupnosti náhradních dílů,“ upřesňuje marketigový ředitel firmy Petr Lukavec.

Narex na podzim představuje 8 novinek. Jsou inspirované zákazníky
Narex na podzim představuje 8 novinek. Jsou inspirované zákazníky

O Narexu:

Firma byla založena v České Lípě již v roce 1943. Od té doby nebyla výroba elektronářadí nikdy přerušena a Narex se tak řadí mezi jednu z nejtradičnějších českých firem v této oblasti. Vývoj, testování a značná část výroby elektronářadí Narex probíhá stále na území České republiky.

zpět na článek