iDNES.cz

Máte doma autovrak? Prodejte ho za nejlepší cenu

– KOMERČNÍ SDĚLENÍ
Vaše auto již dávno dosloužilo a vy se nemůžete dočkat nového přírůstku do rodiny? Ještě než si vysněné auto přivezete domů, udělejte mu prostor a zbavte se vašeho autovraku za nejlepších podmínek. Autovrakoviště Milata nabízí rychlou ekologickou likvidaci auta a ještě za to dostanete zaplaceno.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Více než 45 000 ekologicky zlikvidovaných vozidel

Máte na zahradě nebo v garáži staré auto a potřebujete se ho zbavit? Jediná možná správná cesta je nechat auto na místě, které je pověřeno ke sběru a zpracování vozidel s ukončenou životností. Takovým spolehlivým místem je společnost MILATA s.r.o., která patří mezi přední provozovatele ekologické likvidace autovraků u nás.

Firma dokázala za dobu své působnosti ekologicky zlikvidovat již přes 45 000 různých vozidel od osobních vozů, přes motocykly až po nákladní auta. Rychle a kvalitně vám pomůže od vašeho autovraku a dokonce za něj dostanete i zaplaceno. Ekologická likvidace vozidla není jen legislativní nutností, ale také z toho pro vás koukají velké výhody.

Proč je ekologická likvidace důležitá i pro vás?

Přišli jste na úřad, abyste své staré auto vyřadili z registru a následně ukončili povinné ručení, ale odcházíte s nepořízenou. Proč? Autovrakoviště, kde jste auto nechali zlikvidovat, nemělo potřebné oprávnění a vy nyní auto nemůžete vyřadit. Aby takový scénář nepotkal i vás, zamiřte s autem rovnou do společnosti Milata a hoďte za hlavu všechny starosti a možná rizika.

Zákon mluví jasně. Všichni majitelé silničních vozidel, kteří vůz potřebují trvale vyřadit z evidence motorových vozidel, musí vozidlo zlikvidovat ekologicky. Auto, motorka nebo nákladní vůz musí být bezpečně předán na autovrakoviště, které vám vystaví všechny potřebné platné dokumenty pro úřady. Proto si i vy dávejte velký pozor na to, do jakého autovrakoviště své auto dáváte, abyste neměli zbytečné potíže, které vás ve výsledku nebudou stát jen čas, ale i peníze.

Top 5 výhod autovrakoviště Milata

Chcete se starého automobilu nebo nepojízdného autovraku zbavit, ale nemáte vůz jak dopravit na autovrakoviště? Navíc na to ani nemáte čas a finance? Pak nechte vše na profesionálech, kteří veškeré úkony, spojené s odvozem a ekologickou likvidací vozidla, udělají za vás.

Proč si vybrat na ekologickou likvidaci vozidla MILATA s.r.o.?

  1. Máte jistotu, že auto bude skutečně zlikvidováno ekologicky podle zákona a vy ihned a zdarma získáte protokol o likvidaci potřebný pro úřady.
  2. Vůz nemusíte nikam odvážet, jelikož společnost má k dispozici vlastní odtahovou službu a zcela zdarma vůz odveze i zlikviduje.
  3. Rádi za vás zdarma vyřídí trvalé vyřazení silničního vozidla na úřadě a zruší povinné ručení u pojišťovny.
  4. Za autovrak dostanete zaplaceno.
  5. Nehrozí vám žádná rizika, vše je bezpečné, rychlé a zdarma.

Třešničkou na dortu je pěkná finanční injekce, se kterou odcházíte z autovrakoviště. Za odevzdané auto ještě navíc dostanete peníze. Jak tedy přesně postupovat, abyste se i starého vozu zbavili rychle, legálně, elegantně a za peníze?

Jak se autovraku zbavit a dostat zaplaceno

Prvním krokem je zavolat do autovrakoviště a domluvit si termín odvozu vašeho starého auta, které již dosloužilo. Vozidlo můžete dovézt i osobně, ale proč se tím zbytečně zatěžovat, že? Při předání vozidla předložíte potřebné dokumenty:

  • občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti,
  • malý a velký technický průkaz,
  • plnou moc, pokud likvidaci nevyřizuje majitel vozidla,
  • číslo bankovního účtu, pokud je platba bezhotovostní.

Ještě před odvozem autovraku na autovrakoviště je vystaven originální protokol o likvidaci. Vy se už jen můžete těšit, až vám při bezhotovostní platbě na účet přijdou domluvené peníze za to, že jste vůz nechali právě zde. Díky tomu, že jednáte přímo a bez prostředníků a překupníků, neplatíte žádné provize a o to vyšší získáte finanční bonus nebo výkupní cenu za autovrak.

Kolik peněz získáte za autovrak? Klidně až 50 000 Kč

Auto za vás odvezou, zlikvidují a dokonce vám zaplatí. No není to sen? Nikoliv. Skutečnost. Pokud staré auto necháte právě v ekologické likvidaci autovraků Milata, získáte zajímavý finanční bonus, který se při předání vraku na autovrakovišti odvíjí od skutečné váhy vozidla.

Ovšem pozor! Jestliže je vaše auto vykoupené na náhradní díly, které se ještě budou moci dále využít, pak vám do kapsy může přijít až 50 000 Kč. To už je na pěknou dovolenou u moře nebo luxusní výbavu pro vaše nové auto. Dovézt tak můžete nejen auto ke kompletní likvidaci, ale například také novější auto po havárii.

Kdy dostanete za autovrak zaplaceno? Za kompletní auto vždycky!

  • za eko likvidaci
  • za tunu vraku
  • za náhradní díly

Navíc vždy dopředu víte, kolik peněz za vozidlo získáte. Každý, kdo uvažuje o zrušení auta, má možnost nechat si zdarma ocenit vozidlo pro výkup na náhradní díly. Přesně to, co firma slíbí zaplatit, vám vždy přistane na účtu.

zpět na článek