iDNES.cz

Již žádné potíže v posteli. Podpora erekce snadno a rychle

– KOMERČNÍ SDĚLENÍ
Čeká vás romantický večer s partnerkou, ale trápí vás potíže s erekcí? Problémy s erekcí mohou přijít v jakémkoliv věku muže. Řešením je český doplněk stravy, který je složený z vitamínů a bylinek. Rychle a bezpečně podpoří erekci, která přetrvá až 3 hodiny.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Proč muže trápí potíže s erekcí?

Každý muž ví, že erekce nepřijde jen tak lusknutím prstu, ale je třeba věnovat jí dostatek energie. Především pak ve vyšším věku po padesátce se muži s potížemi v posteli setkávají častěji a častěji. Ale pozor. Problémy s erekcí se mohou objevit kdykoliv, a to také u mladších ročníků. Příčinami totiž není vždy jen vysoký věk.

Nejčastější příčiny poruchy erekce:

  • dlouhodobý stres
  • chronická únava
  • cukrovka
  • krevní tlak
  • nadměrná masturbace
  • dehydratace organismu
  • nezdravá strava v podobě tučných jídel a fast foodů
  • málo pohybu a sedavé zaměstnání
  • nadměrná a dlouhodobá konzumace alkoholu
  • kouření tabákových výrobků

Jak jde vidět, příčin je hned několik. A nejhorší scénář je, když není důvod jen jeden, ale příčiny se nakupí. Pokud jste, pánové, již ve fázi, kdy problémy přicházejí, nehažte hned flintu do žita. Existují doplňky stravy, které z vás opět udělají v ložnici alfa samce. Podpora erekce již dávno není tabu téma.

Podpora erekce - už žádný trapas v posteli

Máte naplánovaný romantický večer se svou drahou polovičkou, ale bojíte se, jak obstojíte v ložnici? Trápí vás obavy z trapasu? Pak vsaďte na český doplněk stravy Amarex. Stačí si zhruba 1 hodinu před plánovaným sexem vzít 2-3 kapsle obsahující bylinky, aminokyseliny vitamíny a obavy z nepodařeného večera se ihned rozplynou.

Jedná se o zcela přírodní a nenávykový doplněk stravy, který neobsahuje žádná léčiva ani léčivé složky. Vhodný je pro muže již od 18 let, kteří mají problémy s erekcí. Erekce se dostaví do 60 minut a přetrvá až 3 hodiny. Po užití mají muži tedy dostatek času na to, aby uspokojili své partnerky a ukázali v ložnici ženě svá kouzla.

Největší výhody Amarexu:

  • doplněk stravy má unikátní bylinné složení pro maximální efekt
  • není potřeba lékařský předpis
  • nástup do 60 minut od užití
  • garance vrácení peněz

Za maximální kvalitou a účinkem produktu si společnost stojí, a proto nabízí vrácení peněz do 30 dnů. Jestliže muž nebude s kapslemi spokojený, pošle je zpět a peníze mu budou připsány na jeho účet.

Za 60 minut muži řádí v ložnici o sto šest

Přípravek Amarex podpoří rychlý nástup erekce, ale také zvýší váš sexuální výkon, podpoří libido a pomůže zažít mnohem silnější orgasmus. Erekce je nejen rychlá, ale také pevná. Spokojeni nejsou jen muži, ale také jejich přítelkyně a ženy.

Doplněk stravy je ideální užít za přítomnosti vaší drahé polovičky, se kterou si chcete užít hezký večer plný vášně. Proč? Pokud si myslíte, že si stačí vzít kapsli a osamoceně čekat na erekci bez jakéhokoliv vzrušení, jste na omylu. Jen díky vzrušení a erotické stimulaci mozek vyšle do penisu signál pro navození erekce.

Přibližně po 30-60 minutách od užití Vás zaplaví příjemné pocity vzrušení a očekávání. A vy můžete jít bez obav na věc!

Potíže s erekcí nejsou banalita - řešte problém včas

Jestliže muži nemohou sami od sebe dosáhnout pevné a stabilní erekce, je to problém nejen pro muže, ale i partnerku. Poruchy erekce mohou negativně ovlivnit sebevědomí muže, ale také partnerský vztah. Proč trpět úzkostmi, depresí a stresem, když lze vše zvládnout snadno a rychle? Vezměte svůj sexuální život pevně do svých rukou a změňte svou současnou nepříjemnou situaci v ložnici díky přírodnímu doplňku stravy - koupit můžete zde.

zpět na článek