iDNES.cz

Energie zdražují, přejděte do cloudu a ušetřete

– KOMERČNÍ SDĚLENÍ
Sotva jsme překlenuli globální pandemickou krizi, stojíme před další těžkou zkouškou. Nárůst cen energií a vysoká inflace mají dopad na všechny obory. Jak můžete ve své firmě za současné situace ušetřit? Využijte cloudové řešení.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Energie zdražují, přejděte do cloudu a ušetřete | foto: ZONER a.s.

„Úspory nákladů za energie lze docílit omezením fyzických serverů. Využití cloudových služeb oproti fyzické infrastruktuře může spoustě firem ulehčit napjatým rozpočtům a zároveň snížit dopad na životní prostředí. Vzhledem k bezprecedentnímu růstu cen energií má přechod do cloudu stále větší význam.“ Patrik Vaníček, produktový manažer ZonerCloud.cz

Zbavte se starého serveru a přestaňte plýtvat penězi.

Cloudové řešení přináší úspory nejen z nákladů na energie, ale také z hlediska lidských zdrojů, provozních nákladů a logistiky. Za jeden konzistentní měsíční poplatek se vyhnete nárazovým investicím, jako je nákup nového serveru, recyklace a likvidace starého, pravidelné údržby a servis.

Zejména pro malé a střední firmy může být úplný přechod do cloudového řešení skvělým způsobem, jak ušetřit a získat mnoho výhod:

- Jsou levnější. Nemusíte nakupovat vlastní server, starat se o něj a platit náklady za energie nutné k jeho provozu. Zcela odpadá nutnost držet si kvůli firemní serverovně celé IT oddělení.

- Žádné starosti s údržbou. O údržbu serverů se starají profesionální administrátoři v datacentru.

- Flexibilita. Na cloudovém serveru můžete snadno vytvářet nová prostředí a instalace.

- Škálovatelnost. Kdykoli si můžete zažádat o rozšíření systému, webového serveru či aplikace o nové prvky, nebo jejich změny.

- Vysoká dostupnost. Nejlepší poskytovatelé smluvně garantují dostupnost serveru (SLA) až do 99,99 %.

Ceny energií stoupají, ZonerCloud nabízí efektivní řešení.

„Není se třeba divit, že v současné situaci vybírá spousta uživatelů servery hlavně podle ceny. Stále více zákazníků přechází od levnějších poskytovatelů k nám se stížnostmi na výpadkovost a výkon konkurenčního řešení. Při výběru poskytovatele je proto třeba vzít do úvahy všechny parametry, službu ideálně otestovat a přesvědčit se, že nízká cena není jen marketingovým lákadlem,“ vysvětluje Patrik Vaníček.

Strategií ZonerCloudu je poskytovat nejlepší výkon, stabilitu a dostupnost služeb, včetně profesionálního a přátelského přístupu. Navíc nemá žádné skryté poplatky a v rámci jednotné ceny nabízí spoustu výhod, které jsou u konkurence běžně za příplatky.

Nejvýkonnější servery od ZonerCloudu!

ZonerCloud zaručuje u všech svých serverů dostupnost 99,99 % a nabízí automatický nárok na slevu zákazníkovi, který u sebe zaznamená pokles pod uvedenou hranici. Peníze dostane zpátky i tehdy, pokud se rozhodne službu jenom vyzkoušet, ale nebude mu plně vyhovovat.

Své servery má ZonerCloud umístěny ve vlastním korporátním datacentru v klasifikaci Tier III se sídlem v Brně. Data tak neopouští hranice České republiky a jsou mimořádně zabezpečena. Navíc je ZonerCloud dlouhodobým partnerem VMware a Microsoftu, což svědčí o jeho maximální odbornosti.

Pokud při využívání služeb ZonerCloudu shledáte jakýkoliv problém, na zákaznické lince vám ho ochotně pomohou vyřešit operátoři, kteří jsou nonstop 24 hodin denně připraveni zodpovídat vaše dotazy.

Objednejte si nejvýkonnější virtuální servery na trhu se zřízením do 55 vteřin a přidejte se k mnoha spokojeným zákazníkům.

zpět na článek