iDNES.cz

Do ČR dorazila značka PANTUM – dlouholetý výrobce laserových tiskáren

– KOMERČNÍ SDĚLENÍ
Jaké výrobce tiskáren znáte? Brother, HP, Canon, možná i Epson. Za pár let by vás vedle těchto gigantů měla napadnout i značka PANTUM. Ta už své produkty prodává v osmdesáti zemích světa a v tomto roce rozšířila svoji působnost i na Českou republiku mimo jiné i přes brněnskou IT firmu PEKRO.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Klidné vody konzervativního českého trhu s laserovými tiskárnami rozvířila „nová“ značka, a to rovnou s ambiciózním plánem získat do tří let deset procent trhu. I když společnost PANTUM vypadá jako úplný nováček, nenechte se zmást – praxi má ve skutečnosti mnohem delší, než se zdá.

PANTUM je dlouholetý výrobce tiskových řešení. Produkty tohoto výrobce již možná léta používáte ve své kanceláři. Jejich produkce je totiž na našem trhu prodávána pod logy značek LEXMARK nebo XEROX. Některé tiskové stroje těchto renomovaných a u nás léta zavedených výrobců pocházejí právě z továren PANTUM.

Kvalita a dlouholeté know-how

Co od nového výrobce můžeme očekávat? Především kvalitní produkty za příjemné ceny. Tiskárny PANTUM nabídnou širokou škálu produktů s jednoduchým ovládáním a nízkou poruchovostí vhodných pro domácnosti i firmy. Kromě tiskových technologií nabídne firma i spotřební materiál a poskytne související služby.

Ačkoliv společnost PANTUM vznikla teprve v roce 2010 a je tedy podstatně mladší než konkurenční značky, má co nabídnout – továrna společnosti na ploše 900 000 m2 dříve vyráběla hardware pro značky, kterým teď zdatně konkurují, a zároveň produkovala komponenty pro výrobu tiskáren HP, Kyocera a podobně. Jakmile se společnost začala věnovat výrobě vlastních produktů, získala si své příznivce v celé Asii a postupně narůstá její podíl na celosvětovém trhu. Ve třetím kvartále roku 2022 si celosvětově držela čtvrté místo s podílem 12.7 % v segmentu laserových tiskáren.

Spolehlivý dodavatel bez výpadků

Výraznou výhodou značky PANTUM je fakt, že pracuje s vlastním uceleným výrobním řetězcem a není tak závislá na subdodavatelích. Minimalizuje se tak riziko vzniku problémů s nedostatkem produktů, kterým v posledních letech trpí někteří jiní výrobci.

Tiskárny ze čtyř produktových řad společnosti PANTUM jsou od ledna k dostání i v českých prodejnách a dosavadní čísla naznačují, že se tato značka brzy zařadí po bok velikánů, jako je HP, Brother nebo Canon. Pokud tedy zvažujete nákup nové tiskárny, neměla by značka PANTUM chybět ve vašem výběru.

Firma PEKRO vám ráda poradí a nabídne ucelené portfolio tiskáren i servis a tonerové cartridge pro tisková zařízení všech renomovaných značek, jako je HP, BROTHER, CANON, ale od tohoto roku i PANTUM. Tiskárny jsou vystavené skladem v provozovně a jsou připravené k okamžité expedici.

zpět na článek