Doporučujeme

Dominik Bránka - Coinwage

Dominik Bránka - Coinwage | foto: ČTK

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Coinwage a Fintree vstupují do nového roku strategickým partnerstvím

Coinwage a Fintree s potěšením oznamují strategické partnerství, které přinese synergie v rámci obou firem.

Coinwage vznikl koncem roku 2021 jako interní projekt na vyplácení části mzdy zaměstnancům v bitcoinech. Interní projekt se díky své jednoduchosti a intuitivnosti rozrostl na možnost snadného spoření do bitcoinu pro každého. Cílem je, aby si každý člověk, ať už je technický nebo netechnický typ, mohl nastavit spoření do bitcoinu jednoduše a za pár minut. Dalším krokem v rozvoji je partnerství s Fintree.

Partnerství

„Možnost takto spolupracovat s Fintree nám udělala velkou radost. Už pár setkání s týmem Fintree nám ukázalo, že jsme na stejné vlně a tato spolupráce bude mít velký potenciál pro obě strany,“ uvedl Dominik Bránka, CEO Coinwage. „Toto partnerství nám díky znalostem našeho partnera umožní lépe škálovat náš business a rozvíjet jej. Věříme, že tato spolupráce přinese spoustu benefitů pro obě společnosti i naše zákazníky.“

„Jsme nadšeni, že můžeme naše poznatky z FinTechu přetavit nejen do informacemi překypujících článků a strategických dokumentů, ale také do reálné služby, jako je Coinwage,“ řekl Radim Oulehla, Co-Founder Fintree a konzultant v oblasti e-commerce. „Chtěli jsme dělat více než jen konzultace, a tak jsme rádi, že jsme si s týmem Coinwage sedli i po lidské stránce a mohli se zapojit i koupí minoritního podílu.“

Fintree zahájí partnerství tím, že umožní dostávat část své mzdy v bitcoinech pomocí Coinwage. Následovat budou skupinové synergie jako:

  • Větší dosah na trh: Díky spolupráci rozšířime svůj dosah na trhu a potenciálně oslovíme nové zákazníky. Ve hře je i společně vstoupit na nové trhy, jako je Slovensko a Polsko.
  • Poradenství a podpora: Poskytovat si navzájem konzultační a podpůrné služby.
  • Zvýšení efektivity: Díky spolupráci a sdílení některých zdrojů a odborné znalosti, můžeme zvýšit efektivitu a vedlejším efektem je také úspora nákladů.
  • Lepší rozhodování: Spolupráci využijeme k širšímu spektru pohledů a zkušeností, což povede k lepšímu rozhodování.

O Fintree:

Ve Fintree se snažíme dělat FinTech dostupnější. Cesta, která začala psaním článků, se postupně rozrostla na natáčení podcastů, pořádání konferencí jako FinTech Roadmap nebo Cryptonight až ke consultingu. Jsme parta nadšenců, která věří, že FinTech může pomoci lidem v běžném životě.