iDNES.cz

Český letecký dopravce rozšiřuje svou flotilu o další business jet

– KOMERČNÍ SDĚLENÍ
Letecká společnost Air Bohemia, která klade mimořádný důraz na uspokojení potřeb a přání svých zákazníků, v listopadu rozšiřuje svou stávající flotilu o letoun Cessna 680 Citation Sovereign. Tímto krokem znatelně posouvá své dosavadní hranice a otevírá se novým obchodním příležitostem.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Letoun Cessna 680 Citation Sovereign společnosti Air Bohemia

Letový řád šitý přímo na míru, maximální komfort a soukromí na cestách společně s prvotřídními službami na palubě. To jsou hlavní atributy charakterizující privátní leteckou dopravu, která si i přes neustálý dynamický rozvoj letectví zachovává svůj punc přepychu a nadčasovosti. Nahlédněte s námi na palubu moderního soukromého letounu, jenž se právem řadí mezi špičky ve svém odvětví.

Citation Sovereign – servis, který si zasloužíte

Cessna 680 Citation Sovereign představuje dvoumotorový proudový letoun kategorie Midsize Jet. Tento stroj nabízí přepravní kapacitu pro 8–10 cestujících na palubě, které dokáže bezpečně a za nejvyššího komfortu přepravit až na vzdálenost delší než 5 900 km. Maximální letová doba se pohybuje okolo 6 hodin bez nutnosti doplnění paliva v závislosti na okolních podmínkách. Tomu odpovídá vzdálenost například mezi Velkou Británií a Spojenými arabskými emiráty či trasa vedoucí z Prahy na celoročně velice oblíbené Kanárské ostrovy.

Ve spolupráci s obchodním partnerem Style Jet vzniklo krátké video v rámci seriálu o českých dopravcích provozujících soukromé letouny.

Společnost Air Bohemia se rozšířením své flotily o letoun Citation Sovereign výrazně odlišila od konkurence. Na českém trhu totiž dominují oblíbené business letouny kategorie Super Light Jet, konkrétně Citation Excel, který Air Bohemia mimo jiné rovněž provozuje, nebo Citation XLS. Díky tomu se dopravce Air Bohemia stal teprve druhým českým provozovatelem, který se ve své flotile může pyšnit tímto strojem.

Letoun Cessna 680 Citation Sovereign společnosti Air Bohemia

Hlavním benefitem je kromě již zmíněného delšího doletu i vyšší kapacita a prostor na palubě pro cestující. Dále je nezbytné zmínit skutečnost, že oproti letounům nižších kategorií se ceny pronájmu letounu Citation Sovereign pohybují v přijatelnějších cenových hladinách, a to zejména díky znatelně delší doletové vzdálenosti bez nutnosti tankování, což se výrazněji projeví především u delších tras.

Součástí balíčku služeb nabízených na palubě společností Air Bohemia je rovněž přítomnost profesionálně vyškolené letušky, která zodpovídá za prvotřídní servis klientů a za jejich bezpečnost po dobu letu.

Interiér letounu Cessna 680 Citation Sovereign společnosti Air Bohemia

O společnosti Air Bohemia s.r.o.

Letecká společnost Air Bohemia s.r.o. působí již více než 10 let na českém, ale i mezinárodním trhu. Je držitelem certifikátu AOC, který ji opravňuje k provozování obchodní letecké dopravy. Jak již bylo zmíněno, primárním zaměřením společnosti jsou charterové lety na objednávku. Pro tyto účely nabízí dopravce jednak letouny typu business jet, tak i letoun s turbovrtulovým pohonem. Mimo jiné se společnost podílí na provozu leteckých ambulančních letů využívaných za účelem repatriace cestujících.

Kromě letounu Cessna 680 Citation Sovereign nabízí Air Bohemia k pronájmu na charterové lety i další dva stroje. Od stejného amerického výrobce Cessna je k dispozici osmimístný letoun Citation Excel, který je velmi vyhledávaným modelem u české i zahraniční klientely.

Nově může tento letoun společnosti Air Bohemia navíc nabídnout zcela zrenovovaný luxusní interiér, který přispívá k ještě většímu komfortu na palubě.

Flotilu dotváří turbovrtulový letoun Pilatus PC-12 NGX využívaný především na hůře dostupná letiště či letiště s krátkou přistávací a vzletovou dráhou.

Díky své flotile a profesionálním posádkám, které jsou vycvičené na létání i na provozně náročná letiště, může Air Bohemia nabídnout opravdu širokou škálu destinací, a přizpůsobit se tak dokonale požadavkům svých klientů.

zpět na článek