iDNES.cz

Budějovický ZOOT STORE slavnostně otevře už 23. listopadu

– KOMERČNÍ SDĚLENÍ
Víc než 350 m² plných světové i domácí módy od oblíbených i neokoukaných značek. Pohodlně na jednom místě s možností vyzkoušení v ZOOT.kabince. Klidně už dnes cestou z práce. ZOOT Store teď totiž najdete přímo v centru Českých Budějovic.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Český módní e-shop ZOOT otevírá svůj kamenný obchod ZOOT Store na Lannově tř. 27.

Slavnostní otevření proběhne 23. listopadu od 9:00 do 18:00 a zákazníkům nabídne celodenní módní vyžití s plošnou 30% slevou na všechno v prodejně.

ZOOT Store nabízí kromě velkolepé prodejní plochy i klasické online výhody ZOOTu, tedy 1 000 000+ módních kousků skladem s bleskovou dopravou při objednání online, pohodlné vrácení zdarma nebo možnost zkoušení na místě v ZOOT.kabinkách.

zpět na článek