iDNES.cz

MS ve fotbale je tu! Co na to sázkaři a experti?

– KOMERČNÍ SDĚLENÍ
Světový šampionát ve fotbale otevírá své brány dokořán, a že se bude na co dívat. Turnaj, který se uskuteční netradičně v zimě v Kataru, opět nabídne to nejlepší, co současný svět nabízí. Zlaté medaile obhajují reprezentanti Francie, kterým budou chtít zatopit silní Brazilci nebo třeba Argentinci.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Co od šampionátu, na který bookmakeři Tipsportu vypsali celou řadu speciálů čekat? Zaregistrujte se u Tipsportu a získejte 500 Kč zdarma na své první sázky.

S hodně silným kádrem vstupují do turnaje kanárci, v jejichž týmu se to hvězdami jen hemží. Je ale otázkou, jestli právě přehršel takto špičkových hráčů, kteří jsou ve svých klubech zvyklí na výsadní postavení, nebude na škodu.

„Brazilci jsou samozřejmě největší favorité. Do úzkého okruhu zemí, které mohou MS vyhrát, ale počítám i s Francouzi. Nezapomínal bych ani na Angličany nebo Argentince. Přeci jen pro Lionela Messiho půjde zřejmě o poslední světový šampionát,“ prozradil v rozhovoru pro Tipsport bývalý kapitán slovenské reprezentace Martin Škrtel.

Na Messiho je hodně zvědavý i trenér Olomouce Václav Jílek. „Snad se s národním týmem rozloučí dobře,“ řekl pro Tipsport kouč, jenž naopak nevěří Brazílii: „Evropa je v současnosti jinde. Individuality Seleção se podle mě neprosadí natolik, aby to znamenalo titul.“

Top kanonýr? Mbappé!

Celá řada fanoušků se těší také na bitvu o titul nejlepšího střelce. Zde je aspirantů celá řada. Kromě Messiho by si Zlatou kopačku rádi odnesli určitě také Neymar, Kylian Mbappé, Karim Benzema nebo třeba Cristiano Ronaldo, jenž ale vzhledem k tomu, co se děje v Manchesteru United, nemůže být v ideálním rozpoložení.

„Za mě to bude Mbappé. To je prostě mašina na góly. V repre odehrál 67 zápasů, ve kterých dal 35 branek. V Lize mistrů má bilanci 59/40, ve francouzských pohárech 40/30 a ve francouzské elitní soutěži 197/147. V pěti ligových ročnících v řadě se stal nejlepším střelcem, to mluví samo za sebe. Fotbalisté ze země galského kohouta jsou jedni z favoritů, takže by měli dojít daleko. Tohle musím zkusit,“ uvádí v analýze s kurzem 10 Znojmák2022.

Půjdete do toho? Vsaďte si.

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost. Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.

zpět na článek