Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Čerstvost a kvalita z pekařství a cukrářství Globus

Komerční sdělení   0:02aktualizováno  0:02
Voňavý, při poklepání na kůrku zvonivý a tedy správně upečený chléb. Křupavá cereální kaiserka se semínky. Kobliha plněná meruňkovou, malinovou anebo čokoládovou náplní... prostě čerstvé, kvalitní, poctivé a chutné. Kde takové dostanete? U pekařů a cukrářů v hypermarketech Globus.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

V pekařstvích Globus je každý zaměstnanec stejně důležitý. A cení si zde těch, kdo chtějí poctivě pracovat. | foto: Globus

Všechny hypermarkety Globus mají svá vlastní pekařství, kde se jejich pekaři od brzkého rána starají o to, aby byly včas naplněny regály a koše čerstvě upečenými chleby a sladkým i slaným pečivem.

Tím to ale nekončí. Nezastaví se ani v průběhu dne, kdy do regálů doplňují další a další čerstvě upečené kousky. A to samé platí i pro cukráře a jejich cukrovinky. Vše připravováno a zpracováváno podle tradičních receptur, pod přesným a důsledným technologickým dozorem.

Jen kvalitní ingredience

Všechny suroviny pro výrobu chleba, pečiva a cukrovinek, v Globusu odebírají pouze od osvědčených tuzemských dodavatelů a to jen v té nejlepší kvalitě. Pro výrobu chleba si pekaři připravují vlastní kvas.

Slané i sladké, ručně zpracované

Kromě tradičního pečiva, jako jsou rohlíky, různé druhy housek a bulek nebo chleba, patří do širokého pekařského sortimentu i sladké pečivo jako koláčky, šátečky, šneky, plundry a mnoho dalšího. A vše z vlastní ruční výroby. Od těsta, přes jeho tvarování, plnění, po mašlování a případné posypávaní. Cukrářská výroba, která je součástí pekáren, denně přispěje do nabídky přibližně 30 druhy nejrůznějších cukrovinek. Opět ruční výroby a z kvalitních surovin.

Zaměstnanci jsou základ

K tomu, aby zde vše fungovalo tak, jak má, je ale zapotřebí mnohem více než páru šikovných rukou. „Pekařina je krásná práce, která navíc voní,“ říká Pavel Meduna, vedoucí výroby a prodeje pekáren Globus. Současně je to také práce náročná fyzicky, a v době sezonních vypjatých období i psychicky. Vyžaduje také časové přizpůsobení pekařskému režimu.

V pekařstvích Globus je každý zaměstnanec stejně důležitý. A cení si těch, kdo chtějí poctivě pracovat. Pečují o to, aby měl každý zaměstnanec dobré pracovní podmínky a mohl své povolání vykonávat s láskou a pečlivostí, tak důležitou pro tradiční receptury a řemeslnou výrobu, k nimž se Globus hlásí.

Více informací naleznete na: www.globus.cz/olomouc/o-globusu/kariera.html.

Globus
Témata: Globus

Hlavní zprávy

Další z rubriky

Poodří - Balerův mlýn u Spálova
Surová krása i šarm starých časů, to je kraj mezi Pradědem a Lysou

Region plný kontrastů: fascinující příroda hor, lesů a řek a zároveň díla vědy a techniky, která připomínají průmyslovou tradici této oblasti a šikovné ruce...  celý článek

Společnost Windmöller & Hölscher zve 22. září na den otevřených dveří
Společnost W&H Machinery zve veřejnost na den otevřených dveří

Návštěvníci se mohou těšit na provazochodce a vzdušný balet, představení pro děti, science show, nafukovací atrakce, segway a další překvapení, která budou...  celý článek

Den otevřených dveří v prostějovské pobočce společnosti Windmöller & Hölscher
Windmöller & Hölscher: Když zámečníka vystřídal akrobat

Dospělí i děti se zatajeným dechem vzhlížejí vzhůru a bez hnutí pozorují odvážného provazochodce, který nebezpečně balancuje nad jejich hlavami. Na okamžik...  celý článek

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.