Doporučujeme

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

TOP 10 telefonů a hodinek v Black Friday teď za nejlepší ceny

Black Friday je v plném proudu a to znamená jediné – ještě vyšší slevy na chytré telefony, hodinky a další příslušenství. Od teď po velmi omezenou dobu jsou vybrané produkty za ještě nižší ceny než doposud. A my jsme pro vás vybrali 10 těch nejlepších kousků, které se aktuálně opravdu vyplatí.

Ty nejvýhodnější smartphony

Začneme telefony, kde si zaslouží zmínku hned několik modelů, ale jeden kousek mezi nimi obzvlášť vyčnívá. Pouze na pár dní jsou totiž zlevněné novinky Xiaomi 12T a 12T Pro, jejichž cena je nižší až o 3 tisíce, a další až tři tisíce ušetříte ve formě bonusu na výkup, který k telefonu dostanete jen u Mobil Pohotovosti. Mimořádně výhodný je teď taky Galaxy A53 od Samsungu, který je ve slevě a ještě k němu získáte sluchátka Galaxy Buds2 zdarma. A uniknout vaší pozornosti by neměl ani POCO X4 Pro, protože za super cenu nabídne 108Mpx fotoaparát a 120Hz displej.

Ke všem uvedeným telefonům dostanete navíc ten nejlepší dárek v podobě prodloužené záruky na 3 roky zdarma.

Hodinky, sluchátka a koloběžky za nejnižší ceny

Ještě možná o kus speciálnější slevy najdeme v kategorii příslušenství, protože zde je hned několik kousků, které Mobil Pohotovost dočasně nabízí za skutečně nejnižší ceny na trhu. Mimořádně zajímavě vychází především Galaxy Watch5 a Watch5 Pro, tedy nejnovější generace chytrých hodinek od Samsungu, a taky jejich předchůdce Galaxy Watch4 Classic. Za zdaleka nejlepší cenu můžete koupit i bezdrátová sluchátka Niceboy.