iDNES.cz

Rostoucí zájem o skladové montované haly

– KOMERČNÍ SDĚLENÍ
Střední Evropa má neopomenutelnou výhodu, co se komunikace s okolními zeměmi týče, především v oblasti dopravy. Geografická poloha České republiky je tedy více než výhodná. Je přímou spojnicí mezi severem a jihem, stejně tak i východem a západem.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Rostoucí zájem o skladové montované haly | foto: Impression Media,s.r.o.Shutterstock

Přesvědčit se o tom můžeme i v historii, pokud se podíváme na staré obchodní mapy.

Naneštěstí v posledních letech nebyla situace příliš nakloněna budování nové infrastruktury, ať už se jedná o železniční nebo dálniční síť. Větší obchodní slávu tedy zažívaly tyto cesty spíše v historii. 21. století ji doposud nedokázalo dostatečně reflektovat. Současný stav silnic a dálnic je spíše nevyhovující, ale stále věříme, že nás čekají lepší dny, kdy se staneme významným dopravním a obchodním uzlem Evropy s celosvětovým významem. Sice se rozvinula tranzitní doprava, ale České republice se zatím spíše vyhýbá, takže jsme se jako země dostali na jakousi pomyslnou vnitřní periferii veškerého obchodního dění.

Dostatečné skladové a logistické kapacity

Tím jsme vás uvedli do současného stavu dopravní sítě, která však sama o sobě nestačí. Potřeba jsou také dostatečné skladové a logistické kapacity, které budou moci využít zahraniční investoři. Ti jsou často zvyklí na vysoké standardy své země a při expanzi očekávají a především vyhledávají stejné zázemí. Kvalitní skladové montované haly dokážou nabídnout konkurenceschopnost a především rychlé zásobování okolních trhů v případě nečekaného zvýšení odbytu.

Současné montované haly

Teď už se podívejme na moderní montované haly, ať už půjde o skladové nebo výrobní haly. V současné době se začínají stavět ve velkém v okolí nejen hlavních dopravních tras, ale především kolem velkých měst, kde je jejich poloha z logistického pohledu nejvýhodnější.

Nespornou výhodou montovaných hal je především rychlost realizace projektu a také jejich flexibilita, tedy možnost přizpůsobit halu v relativně krátkém čase náročným požadavkům zadavatele. Haly si i při tomhle konstrukčním řešení zachovávají výborné tepelně-izolační vlastnosti, dlouhou životnost a především funkční komfort. Jsou navíc výhodné pro paletový i regálový způsob skladování. Hala je vždy navržena tak, aby byl veškerý prostor maximálně využit a nevznikala takzvaná holá místa. Jedním z nejdůležitějších faktorů stále zůstává rychlost výstavby, napomáhající tak saturaci rychle se rozvíjejícího trhu.

Skladové montované haly jsou výhodným ekonomickým řešením. Většina opláštění je tvořena ze sendvičových panelů s výbornými tepelně-izolačními vlastnostmi. Haly jsou často také osazeny fotovoltaickými panely, což snižuje celkové náklady na jejich provoz.

Haly na míru pro každé řešení

Když se však podíváme blíž, samotná výrobní nebo i skladová hala nemusí být nutně pouze praktická. Může naopak zaujmout i svým designem. V současné době, kdy hal přibývá, roste také poptávka po řešeních, kterými by bylo možné se odlišit. Vybírat lze z celé řady profilací opláštění a barevných provedení. Samotné panely lze během montáže klást na stěny nejen svisle, ale také vodorovně, čímž lze docílit zajímavého vizuálního řešení. Každá stavba tak může být jedinečná. Design lze přizpůsobit také okolí, aby hala naopak nevyčnívala.

Rostoucí zájem o skladové montované haly
zpět na článek