Sobota 30. května 2020, svátek má Ferdinand
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Sobota 30. května 2020 Ferdinand

Alexandra Rand: Emrammus to má smysl

  7:00aktualizováno  7:00 – KOMERČNÍ SDĚLENÍ
Rozhovor s Alexandrou Rand, majitelkou restaurace Emrammus.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Alexandra Rand: Emrammus to má smysl! | foto: ZNOGAS s.r.o.

Jak hodnotíte současnou gastronomii v Česku?

Česká klasická gastronomie je dle mého názoru trochu zanedbávaná. Většina restaurací se zabývá řekněme „vysokou gastronomii“, což v praxi znamená  málo na talíři za hodně peněz a žaludek prázdný a nebo tzv. úspornou gastronomii, kdy je jídelní lístek ořezaný na jednoduché věci k přípravě a nákladů 0.0 jako jsou saláty či těstoviny. V takovém případě si nedáte v restauraci ani klasický řízek, protože asi ani fritézu v kuchyni nemají ....Ale je to každého provozovatele věc. My se rozhodli, že se dáme jiným směrem, klasickým pro český národ, a to se pořádně najíst a odcházet spokojený. Je pro nás důležité, aby hosté od nás odjížděli s plnými žaludky a peněženku to tolik nebolelo.

Čím vším restaurace Emrammus disponuje?

Spokojených zákazníků musíme mít samozřejmě dostatek, protože náklady jsou nemalé.

Denně vaříme i menu a naši stálí zákazníci si k nám už cestu našli. Měsíce od června do srpna jsou pro nás stěžejní, ale také nejnáročnější. Okruh našich hostů se rozšíří o výletníky, kteří mají cestu na Vranov a projíždějí Kuchařovicemi .

Takže je zde prostor i pro různé oslavy nebo svatbu?

Ano, restaurace má kapacitu 40 míst, k ní náleží také salonek o dalších 40-ti místech, kde se často konají oslavy narozenin, křtiny, firemní sezení nebo i pohřební hostiny.

Díky bohu máme i tu výhodu, že disponujeme jak salonkem, tak sálem s kapacitou až 250 osob, který patří k víceúčelovému zařízení v Kuchařovicích a je spojen s naší restaurací. Jsme tedy připraveni a schopni kvalitně zajistit např. narozeninové oslavy, plesy či svatby počínaje přípravou sálu, výzdobou slavnostní tabule, přípravou rautů, poskytnutí obsluhy až po finální úklid.

Co připravujete pro rok 2020?

V restauraci se snažíme stále zpestřovat náš stálý jídelní lístek o různé sezonní či tematické speciality, např. aktuálně pro únor - zvěřinové speciality, v létě jsme dělali hamburgery, na podzim zase tataráky (mimochodem nejlepší široko daleko :-) )

Zkrátka snažíme se stále něco vymýšlet, abychom lidi zaujali a zavítali do naší restaurace. Sami pak usoudí, zda-li to stojí za to, aby k nám přijeli znovu a znovu.

Provozuji restauraci Emrammus přes 1 rok a snažím se, abych byla s hosty v kontaktu a aby i oni věděli, jak moc jsou pro nás důležití a že nám záleží na jejich plné spokojenosti.

Alexandra Rand: Emrammus to má smysl!

S hosty přicházíte do styku často?

Mé postavení jako majitelky restaurace neznamená jen přijít, zkontrolovat a odnést si tržbu, ale je to i o tom, že nejednou musím být číšníkem, či vypomoct u nádobí v kuchyni, když je potřeba. A myslím, že tento přístup je správný, protože pak sama vím, jaké to je být zaměstnancem, a možná i více chápu potřeby a požadavky mého týmu.

Svůj tým lidí jste si vybírala tedy pečlivě?

Jednoznačně ano. Můžu s klidem říct, že náš tým se mi podařilo dát dohromady a že fungujeme dobře. Musím ty šikovné lidi zmínit v tomto článku a poděkovat jim, protože bez nich bych ve svém podnikatelském záměru daleko nedošla.

Máte nějaký vzkaz pro nové či stávající návštěvníky?

Budeme se těšit na jejich návštěvu a rádi je přesvědčíme o tom, že MÁ SMYSL zajít si do restaurace na dobré a poctivé české jídlo.

Rand Alexandra - majitelka restaurace

  • Nejčtenější

Jihočeská firma vyrábí hygienické produkty na ochranu proti koronaviru

Komerční sdělení Když koronavirus zasáhl do života v Česku, mnohé se muselo ze dne na den změnit. Na pandemii zareagovala velmi rychle...

Zájem o nové byty v krizi vzrostl. V Praze se zahajují nové projekty

Komerční sdělení I přes koronavirovou krizi zájem o nové byty vzrostl. Proto už v dubnu zařadil Central Group do prodeje byty v projektu...

Léto na zahradě nebo na terase? Bioklimatická pergola vám dopřeje stín

Komerční sdělení Blíží se léto a spousta z nás musela změnit svoje plány a dovolenou u moře vyměnit za krásy Česka. Ať už se chystáte na...

Zabere Sparta? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Komerční sdělení Sparta vs. Plzeň! Česká první fotbalová liga nabírá hned po nucené pauze pořádné tempo a láká na dlouho očekávané mače....

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Už nikdy nechci být tlustá. Jak zdravě jíst a zhubnout?

Komerční sdělení Přečtěte si příběh Hanky Púllové, která zhubla 18 kg díky správné volbě. Dnes říká: „Už nikdy nechci být tlustá!“

Virus se mění pod rukama. Přírodní izoláty se tak nechovají, vysvětluje Peková

Premium Do povědomí širší veřejnosti se molekulární bioložka a viroložka Soňa Peková z laboratoře Tilia dostala pro své neshody...

Svoboda na dvou kolech Čechy láká. Porovnali jsme nejpopulárnější skútry

Premium Skútr, to znamená hlavně svobodu pohybu namísto stání v kolonách. V porovnání s automobilem nabízí levnější a...

Mám už celé krize dost, hyperbola strachu je šílená, říká šéfkuchař Pohlreich

Premium Když vidíte sedět Zdeňka Pohlreicha v úplně prázdné restauraci Next Door v centru Prahy, kde jste si dřív bez rezervace...

  • Další z rubriky

Jižní Morava opět táhla za jeden provaz a za to jí patří velký dík

Komerční sdělení V České republice skončil nouzový stav a s ním také většina opatření, která omezila běžný rytmus života na nejnutnější...

Už jste slyšeli o Allegru?

Komerční sdělení V Boskovicích na severu Jihomoravského kraje vyvíjejí místní programátoři již celé desetiletí ekonomický a podnikový...

„V kvalitě vín a jídla jsme nekompromisní,“ říká vinař Piálek

Komerční sdělení Na tradice svých otců a dědů navázala dvojice kamarádů a dnes Kamil Piálek a Jaroslav Jäger provozují společně...

Akční nabídka čerpadel pro dům a zahradu na rok 2020

Komerční sdělení Dovolujeme si vás oslovit s výběrem čerpací techniky pro dům a zahradu. Nyní můžete získat vysoce kvalitní a spolehlivé...

Najdete na iDNES.cz