Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Víme, kam na nejlepší pivo. Do Přerova za Zubrem

Komerční sdělení   0:01aktualizováno  0:01
Jaké pivo má nejlepší chuť? Vůni, hořkost a říz? Odborníci rozhodli, že je to Zubr Grand. Svoji roli hrál také samotný vzhled i celkový dojem po napití, tedy nejdůležitější vlastnosti pro konzumenta.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Zubr Grand | foto: Zubr

V roce 2016 si pivovar Zubr odváží z prestižní degustační soutěže České pivo další v řadě významných ocenění, jmenovitě zlatou medaili pro Zubr Grand v kategorii jedenáctistupňových piv. Tradičně byla oceněna i další piva z produkce přerovského pivovaru.

Zubr Gold se umístil na druhém místě v kategorii světlých výčepních piv, Zubr Classic v téže kategorii obsadil třetí příčku. Pivovar Zubr tak pokračuje v úspěšném rozšiřování sbírky medailí z těch nejprestižnějších pivních soutěží a potvrdil pozici nejoceňovanějšího pivovaru v České republice za posledních dvacet let.

Co stojí za úspěchem piva Zubr?

Zubr Grand

Pivovar Zubr ctí klasickou výrobu piva. Vše začíná už na varně a pokračuje dalšími procesy, jako je kvašení na otevřené spilce, až po zrání v ležáckých sklepích. Vaří se na dva rmuty, aby si pivo vzalo to nejlepší ze sladu i chmele.

Pivo Zubr poznáte podle typického chmelového aroma, které získává nejen díky prvotřídní kvalitě chmele, ale i způsobu dávkování. Aby získal své chuťové vlastnosti, je zapotřebí mu dát čas, proto v ležáckých tancích zraje několik týdnů. Konkrétně u vítěze, jedenáctistupňového ležáku Zubr Grand, je to až 50 dní.

Poctivá práce nese ovoce

„Hovoří se o důležitosti poctivé české výroby, kvalitních surovinách a tradičních postupech. Právě tyto hodnoty my vyznáváme. A jsme za to odměňováni nejen odbornými cenami, kterých si velmi vážíme, ale především přízní našich věrných zákazníků a štamgastů. A právě ti jsou těmi nejpřísnějšími hodnotiteli ze všech,“ vysvětluje Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru Zubr.

Soutěže jako je České pivo, s mnohaletou tradicí, jsou mezi těmi, kde je maximálně garantováno objektivní hodnocení, a proto také do nich pivovar Zubr přihlašuje svá piva. „O to více mě těší, že je na těchto soutěžích každoročně oceňována naše tvrdá a poctivá práce. V otázce účasti v soutěžích totiž razíme postoj, že kvalita by měla stát nad kvantitou,“ říká Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru Zubr, pro který je letošní vítězství dalším potvrzením, že přerovské pivo patří k české špičce.

Zubr Grand

Soutěž České pivo se letos konala již po šestnácté a jako každý rok, i letos ji vyhlásil Český svaz pivovarů a sladoven a roli odborného garanta převzal Výzkumný ústav pivovarský a sladařský. Soutěž je otevřená všem tuzemským pivovarům, které mají roční výstav nad pět tisíc hektolitrů.

Degustační komise je složená z pivovarníků, pedagogů a odborníků ze středních a vysokých škol, Chmelařského institutu a Státní zemědělské a potravinářské inspekce. Objektivita hodnocení je zajištěna dvoukolovým anonymním hodnocením.

www.zubr.cz



Komerční sdělení

Komerční sdělení je placená služba portálu zprávy.iDNES.cz, která měsíčně osloví 650 000 uživatelů. Další informace najdete ZDE

Hlavní zprávy

Baví vás vaření?
Baví vás vaření?

Inspirujte se recepty na eMimino.cz

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.