Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Regionální potraviny Cvrčovický chléb a Kváskový pecen voní domovem

Komerční sdělení   7:00aktualizováno  7:00
Prestižním oceněním Regionální potravina pro Středočeský kraj se mohou pyšnit už dva produkty Cvrčovické pekárny - Cvrčovický chléb a Kváskový pecen.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Regionální potraviny Cvrčovický chléb a Kváskový pecen voní domovem | foto: CVRČOVICKÁ PEKÁRNA, s.r.o.

Již popáté proběhla soutěž Regionální potravina, kterou pořádá Ministerstvo zemědělství na podporu kvalitních produktů regionálního původu. Cílem projektu je snaha prosadit na našem trhu opravdu kvalitní, chutné a tradiční či speciální regionální potraviny, které jsou mnohem čerstvější, protože na náš stůl neputují z velké dálky. Mají proto zpravidla lepší chuť i cennější nutriční vlastnosti. Regionální potraviny také ve svém regionu podporují zaměstnanost a přispívají tak růstu místní ekonomiky.

V loňském roce přidělila komise nejvíce bodů v kategorii pekařské výrobky oblíbenému Kváskovému pecnu z Cvrčovické pekárny.

Regionální potraviny Cvrčovický chléb a Kváskový pecen voní domovem

Oblíbený a kvalitní středočeský chléb je ten ze Cvrčovic

Kváskový pecen byl uveden na trh v roce 2013 a brzy mezi spotřebiteli získal značnou oblibu pro svou výbornou chuť, vláčnost a nadprůměrnou trvanlivost, která je garantována jako nejméně třídenní konzumní jistota. Je vyroben z pšeničné a žitné mouky, žitného kvasu, vody, droždí, soli, pšeničné vlákniny, kmínu a enzymů.

V roce 2010 získal prestižní ocenění Regionální potravina také Cvrčovický chléb, taktéž pro svou jedinečnou chuť i vůni, tradiční recepturu a regionální suroviny, ze kterých je vyráběn.

Regionální potraviny Cvrčovický chléb a Kváskový pecen voní domovem

Značka chráněná nezaměnitelnou oplatkou

Regionální potraviny Cvrčovický chléb a Kváskový pecen voní domovem

Čistě na přírodní bázi jsou založeny také veškeré výrobní vstupy obou vítězných produktů, které jsou z velké části vyráběny ručně. Pečou se téměř 24 hodin denně, aby byly ve všech prodejnách vždy čerstvé. V obchodech je poznáte podle specifické oplatky s označením Cvrčovický chléb nebo Kváskový pecen, která hájí jejich značku.

Cílem Cvrčovické pekárny není expandovat mimo Prahu a Středočeský kraj, pro který ocenění získala, ale zachovat vysokou kvalitu a výjimečnou chuť svých produktů.

Regionální potraviny Cvrčovický chléb a Kváskový pecen voní domovem

Regionální potraviny z tradiční Cvrčovické pekárny

Cvrčovická pekárna s.r.o. je neustále se rozvíjející firmou, která vám přináší čerstvé pečivo již více než 20 let. Její motto „Náš chléb chutná jako chléb“ svědčí o tom, že si zakládá na vysoké kvalitě výrobků vycházející z přísné kontroly používaných surovin. Pokud je to možné, preferuje české suroviny a české dodavatele. Na regionalitě výrobků jí velice záleží.

Na veškeré pečivo si pekárna vyrábí vlastní těsto, měsíčně se zde spotřebuje okolo sta tun mouky. Pekárna peče také výtečné běžné, vícezrné a jemné pečivo, mezi které patří například koláčky a vánočky. Celkem vám nabízí přibližně 180 druhů výrobků.

Výstava Zemědělec 2014 Lysá nad Labem, kde probíhalo slavnostní předání ocenění Regionální potravina pro rok 2014. Ceny předávali : diplomy a plakety z rukou náměstka ministra zemědělství Jindřicha Šnejdrly a hejtmana Středočeského kraje Miloše Petery .

Výstava Zemědělec 2014 Lysá nad Labem, kde probíhalo slavnostní předání ocenění Regionální potravina pro rok 2014. Ceny předávali : diplomy a plakety z rukou náměstka ministra zemědělství Jindřicha Šnejdrly a hejtmana Středočeského kraje Miloše Petery .

Cvrčovická pekárna vznikla v roce 1991, kdy se pan Suk vydal po stopách svého otce, který pekl chleba celý život. Odkoupil budovu kulturního domu a po značné finanční investici, vynaloženém úsilí a trpělivosti dokázal z malé pekárny s jednou pecí vybudovat firmu, která má 12 pecí a díky neustále rostoucí oblíbenosti své pekárny dnes zásobuje více než 600 prodejen v Praze a Středočeském kraji.

Regionální potraviny Cvrčovický chléb a Kváskový pecen voní domovem

Více informací o Cvrčovické pekárně a vítězných produktech Kváskový pecen a Cvrčovický chléb najdete na www.pekarnacvrcovice.cz

Regionální potraviny Cvrčovický chléb a Kváskový pecen voní domovem

Autor:


Hlavní zprávy

Jste ve městě nová a nikoho neznáte?
Jste ve městě nová a nikoho neznáte?

Na eMimino.cz najdete maminky, které jsou na tom podobně.

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.