Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Pivovar Prachatice vaří výtečné ležáky i jídlo

Komerční sdělení   0:01aktualizováno  0:01
Není to tak dávno, kdy vstoupil Prachatický pivovar do zkušebního provozu a zahájil po dlouhých 67. letech vaření piva v bývalém královském městě, ve městě kde se vůně sladu vinula nad středověkými hradbami od raného středověku...

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Pivovar Prachatice vaří výtečné ležáky i jídlo | foto: Pivovar Prachatice

Pivovar Prachatice si získal svými lahodnými ležáky a pro mnohé občany neznámými speciály za necelý půlrok obdiv a uznání po celé naší vlasti.

Pozadu nezůstává ani striktně nekuřácká restaurace, která se svým konceptem snaží přinést Prachatickým typicky českou kuchyni s každodenním vařením z čerstvých a pečlivě vybraných surovin od lokálních dodavatelů z okolních farem a chovů. Nesnaží se ohromit rozsáhlým jídelním lístkem, ale dbá na sezónnost a čerstvost. Šéfkuchař Karel Frank se zkušenostmi vaření pro Milánské expo dbá na kvalitu podávaných pokrmů a dokazuje hostům, že se dá vařit i bez polotovarů a mražených výrobků velkododavatelů. Naplňuje tak slova pana Z. Polreicha, že je důležité co si zákazník za své peníze pošle do žaludku a nekouká jen po co nejlevnější náhražce.

Pivovar Prachatice
Pivovar Prachatice

Snaha majitelů o dokonalost se odráží i v zajímavém interiéru s detaily na první pohled nepostřehnutelnými, ale pro pohodlí a dobrý pocit zákazníků velmi důležitými... Od jara do podzimu si můžete jídlo a pivo vychutnat i na pivovarském dvoře, kde si vyhrají i děti. Důležitá je atmosféra a duch, který vámi prostupuje!

V pivovaru se dbá i na kulturní vyžití a sezónní akce jako je zabijačka nebo Velikonoční hody.

Pivovar Prachatice
Pivovar Prachatice
Pivovar Prachatice
Pivovar Prachatice
Pivovar Prachatice
Pivovar Prachatice

Pokud tedy zavítáte jižním směrem naší vlasti, nezapomeňte navštívit „perlu na Zlaté stezce „ a Prachatický pivovar s restaurací.

Pivovar Prachatice
Autor:


Hlavní zprávy

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.