Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Bruska – dvě hospody v jednom

Komerční sdělení   0:02aktualizováno  0:02
Rád chodím do podniků znovu po několika letech. Tam, kde jsem dlouho nebyl. Často to bývá z nostalgie, ta je ale nebezpečná, protože můžete čekat skvělý zážitek, jako poprvé. A potom jste zklamaní. Pokud ale zvolíte mou metodu, tedy metodu několikáté šance, budete mnohdy velmi příjemně překvapení. Nebo aspoň příjemně překvapeni. Nebo aspoň překvapeni, že vás to ještě překvapuje.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Dejvická restaurace Bruska nabízí v létě předzahrádku. | foto: Pilsner Urquell

Fotogalerie

A tak jsem se rozhodl zajít po delší době zkontrolovat Brusku. Byl jsem tam před rokem, dal jsem si pivo, a to bylo, no, v pořádku… Netáhnul bych se za ním půlku Prahy, ale k obědu dobrý. 

Předtím jsem dal Brusce totiž dva roky prázdnin, protože moje předešlá zkušenost byla politováníhodná. Nicméně nyní jsem byl rád, že jsem dal podniku další šanci, protože teď už vím, že se nemusím bát sem zajít na oběd, večeři, nebo jen na pivo. 

Bloger Petr Holata

Lidé většinou jedí, aby žili. Já žiju, abych jedl!

Miluji rozmanitost v gastronomii. Káva u mě samozřejmě hraje prim, ale jsem Čech, takže mám i něco odpito piva. Dávám přednost jednoduchým a jasným konceptům, před mišmašem. Nemám rád pizzerie, kde dostanete v poledne guláš. Mám rád kvalitní produkty s příběhem. Mám rád maso, které chutná jako maso. Ryba, která nesmrdí rybinou, není ryba. Společně s Patricií vedu cukrárnu Alchymista. Přestože jsem vyrostl na Smíchově, v Dejvicích a nově jsem se přestěhoval do Karlína, považuji se nejvíc za Letenského. Cítím se doma všude, kam se dostanu a rád nasávám kouzlo místních podniků, jejich jedinečnost. Pokud chcete sát tuto atmosféru se mnou, sledujte Meleme a moje články na Storyous.

Petr Holata

Ihned po příchodu se o nás začala starat obsluha. Seznámili nás s dnešní nabídkou, objednali pivo, nechali nás vybrat. Vzal jsem si vepřový steak s brambory, šunkou a vejcem, a jako druhé jídlo kuřecí medailonky v mandlích a s hranolky.

Pivo bylo za chvíli na stole. Pěna byla sušší, takže vynikla její hořkost, kterou někdo preferuje, já mám ale raději tu hustější. Pivo se pilo dobře, jídlo klouzalo do krku. Medailonky průměr, ale vepřový steak byl super.

V interiéru je jasně vidět plátno, na které se dá promítat a sál je velký, takže pokud se hraje hokej nebo fotbal, bude tu narváno. Což je dobře.

Jo a proč jsou to tu dvě hospody v jednom? Protože se dá ještě jít do druhého patra, kde je salonek. Ale vchází se bokem, takže je to vlastně úplně oddělený prostor, takže když si dáte s někým sraz na Brusce, musíte se domluvit kde vlastně přesně.

Jo a ještě, nelekněte se výzdoby. Najdete zde snowboard, motocykly, vysavač, staré brusle i hokejky. Prostor by asi šel vyplnit lépe, ale na druhou stranu: je opravdu velký a alespoň nekoukáte na holé stěny. A můžete se věnovat jídlu, pivu, společnosti nebo třeba hokeji.

A co je další pozitivum, v létě jim funguje předzahrádka, takže můžete sedět a koukat na Dejvickou ulici, jak vyletnění Dejvičáci a Dejvičandy spěchají na tramvaje a metra. Už se těším na parné léto, to totiž pivo chutná dvakrát tolik.

Autor:


Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.