Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Mstětice zahajují golfovou sezónu novinkami a michelinským šéfkuchařem

Komerční sdělení   7:00aktualizováno  7:00
Perfektní oddech uprostřed svěží zeleně jen kousek cesty za Prahou, osmnáctijamkové hřiště skotského typu a mistrovská kuchyně, nad kterou má dohled Roman Paulus – to jsou hlavní lákadla, která vás čekají v Golf Clubu Mstětice. Vyzkoušejte jeho osobitou atmosféru i příznivé ceny.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Mstětice zahajují golfovou sezónu novinkami a michelinským šéfkuchařem | foto: Golf City a.s.

Ať už přijedete na jednodenní trénink či turnaj nebo prožijete se zeleným sportem celý víkend, můžete se těšit na procházku krásným přírodním prostředím, které se stále vylaďuje k dokonalosti. Členové klubu se dokonce mohou na podobě terénu aktivně podílet a získat tak k němu osobní vztah.

Golf Club Mstětice - manažer Jaroslav Kuracina

„Za jednu z nejdůležitějších změn považujeme výsadbu stromů a keřů na hřišti a kolem hřiště. Členům i hráčům, kteří mají Mstětice v oblibě, jsme nabídli možnost patronství nad vybraným stromem,“ říká manažer Golf Clubu Mstětice Jaroslav Kuracina. To ale není vše, například jamka č. 3 získala díky rekonstrukci jezírka zcela nový vzhled a o bohatý zelený trávník se bude starat nový zavlažovací systém. Klub také pořídil 11 nových boxů v caddy, takže jich má dohromady 61, a některé jsou ještě k dispozici. Pokud sháníte kvalitní a stylové kousky do své golfové výbavy, můžete nyní navštívit také nový golfový obchod přímo nad recepcí. Ten nabízí hráčům jako bonus testování holí, hodinek, dálkoměrů a dalších sportovních pomůcek.

Klasika, kterou ocení každý návštěvník

Mírně zvlněný terén areálu ve Mstěticích ozvláštňují vysoké travní porosty a křoviny. Na jedinečnosti mu přidávají také pískové překážky poblíž jamkovišť a dopadových zón. Plocha hřiště je přizpůsobená tak, aby si hru na ní vychutnali úplní začátečníci, ale zároveň dokáže vyhovět hráčským ambicím zkušených golfistů. K areálu patří také prostorný tréninkový komplex, ve kterém můžete pilovat bezchybnou techniku.

Co se týče ceny fee, od pondělí do pátku si hráči zahrají na 18 jamkách za 1.050,- Kč a od soboty do neděle (+ svátky) za 1.350,- Kč. Stejně jako tomu bylo v předchozích letech, nabízí i letos Golf Club Mstětice možnost hry na vouchery 2v1. Každé pondělí dopoledne také zůstává Happy Hour, takže si hráči v tuto dobu mohou zahrát 18 jamek za pětistovku.

Mstětice zahajují golfovou sezónu novinkami a michelinským šéfkuchařem

Zažijte pestrou sezónu na golfu

Stejně jako v předchozích letech se i letos členové a návštěvníci klubu mohou těšit na řadu zajímavých turnajů. Například Mstětický Myšák - série turnajů, která si získala oblibu účastníků. Čítá celkem 23 kol a do velkého finále se hráčům počítá 10 nejlepších výsledků. Vítězové se letos mohou těšit na hodnotné ceny.

Nově přibude HCP dopoledne ve Mstěticích, což je turnaj určený pro hráče, kteří chtějí zlepšit svůj handicap. V jeho závěru se budou vždy podávat výborné pokrmy z klubové restaurace. „O prázdninách budeme pokračovat naším Pátečním grilováním. Jedná se o HCP turnaj, který zakončuje grilování s možností neomezené konzumace našich pochoutek z grilu. Dále budeme pořádat každoroční Golfový maraton a také Mistrovství klubu na jamky a na rány. Na podzim proběhnou naše klubové akce jako Vánoční turnaj, Silvestr, Husička, Cross Country a další,“ vyjmenovává manažer Jaroslav Kuracina lákavý program.

Mstětice zahajují golfovou sezónu novinkami a michelinským šéfkuchařem
Mstětice zahajují golfovou sezónu novinkami a michelinským šéfkuchařem
Mstětice zahajují golfovou sezónu novinkami a michelinským šéfkuchařem
Mstětice zahajují golfovou sezónu novinkami a michelinským šéfkuchařem

Pravá domácí kuchyně na vysoké úrovni

Po poctivém tréninku přichází čas na odměnu v podobě vynikajícího jídla. Restaurace Golf Clubu Mstětice, která důmyslně spojuje moderní styl s rustikálními prvky selského stavení, nabízí příjemné posezení. Ve stejném domácím duchu se nese i nabídka kulinářských specialit. Nechte se překvapit tradičními pokrmy ve špičkovém provedení. Na kvalitu jídla v restauraci bude už třetí sezónu dohlížet Michelinskou hvězdou ověnčený Roman Paulus, šéfkuchař hotelu Alcron. I letos připravuje pro hosty speciální jídelní lístek:

„Chystáme se zaměřit na zvěřinové hody. Tento druh jídla chceme co nejvíce obměňovat, aby měli hráči možnost ochutnat co nejvíce variací. Grilování na Mstětickém Myšákovi bude tematické a každou neděli jiné, aby hráči nejedli stejná jídla. Pro promotéry firemních turnajů je udělaná nová nabídka jídel, aby i jejich hráči ochutnali naši kuchyni a naše novinky.“

Zatímco v kuchyni je Roman Paulus skutečný odborník, jako golfista se teprve učí. Můžete ho potkat třeba při tréninku na odpališti. Golf Club Mstětice neustále pracuje na vytvoření herní plochy nejvyšší kvality. Zároveň si ale na nic nehraje a je otevřený všem. „Vybudovali jsme velmi slušné klubové zázemí a panuje u nás domácká atmosféra, na snobárnu si rozhodně nepotrpíme,“ zve návštěvníky Jaroslav Kuracina. Vše, co by vás mohlo ohledně fungování klubu zajímat, najdete na webových stránkách www.golfmstetice.cz.

Minutka Romana Pauluse

Se Mstěticemi, respektive jejich klubovou restaurací, budete spolupracovat třetí sezonu po sobě. Jaké byly první dva roky, vnímáte posun v kvalitě gastronomie?

První rok byl rozjezdový. Hledali jsme se. Minulý rok se vše ustálilo a tento rok s novým šéfkuchařem, myslím, že to bude pecka. Jsou vychytané potřeby golfistů, jejich chutě. Každý rok se zútulňuje restaurace. Sám když jsem přišel do restaurace zkraje sezóny, měl jsem super pocit. Dýchla na mě domácí atmosféra a cítil jsem se tu moc dobře. Kupředu jde také zázemí kuchyně. Všiml jsem si, že se ve Mstěticích každým rokem dokupuje potřebné vybavení, aby se mohlo vařit kvalitní jídlo.

Jaké jsou současné trendy v gastronomii, co je právě IN?

Trend je stále stejný, používání lokálních věcí. Poctivá domácí kuchyně je základ. Pro navození té správně atmosféry je právě nejlepší vařit domácí kuchyni. V dnešní uspěchané době je důležité, aby si lidé v restauracích pochutnali na domácím a kvalitním jídle.

Hotel Alcron, kde jste šéfkuchařem, získal počtvrté michelinskou hvězdu. Platí v gastronomii to samé, že získat první titul je lehčí, než obhajoba?

Těžké to samozřejmě je, ale nám jde o rozvoj podniku a služeb, toho co děláme, stejně jako tady na golfu ve Mstěticích. Prostě nechceme usnout na vavřínech a stále vše posouvat dál.

Pokud byste ve Mstěticích obědval nebo večeřel, co byste si vybral z menu?

Po dnešní ochutnávce bych si stoprocentně objednal paštiku jako předkrm a jako hlavních chod bych si dal králíka.

Roman Paulus
Autor:

Bomba slevy
Bomba slevy

Chcete mít přehled o těch nejlepších slevách a nakupovat chytře?

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.