Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Ochutnejte ChocoKebab na Čokoládovém festivalu v Olomouci

Komerční sdělení   7:00aktualizováno  7:00
ChocoKebab. Novinka, která se teprve nedávno objevila na českém trhu, si již získala mnoho milovníků kvalitní čokolády. I vy se s touto dobrotou můžete seznámit osobně a to na Čokoládovém festivalu v Olomouci, který bude probíhat ve dnech 13. – 15. 2. 2015 v galerii Šantovka.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

ChocoKebab | foto: ICE´N´GO! CZ s.r.o.

Pokud by pro někoho byla Olomouc příliš daleko, Čokoládový festival zavítá v letošním předjaří ještě do Plzně a to 27.2. – 1.3. 2015 v OC Olympie.

ChocoKebab nemohl vzniknout jinde, než ve sladké Itálii. Vyrábí se z tradiční italské čokolády Cremino, která obsahuje nejkvalitnější kakaové boby a lískové oříšky z vyhlášené italské oblasti Piemonte. Dokladem kvality je i fakt, že v Creminu nenajdete palmový olej, ale pouze kakaové máslo. Tato čokoláda se ručně zpracovává do 10-ti kilových cylindrů, ze kterých se poté odkrajují čokoládové hoblinky pro přípravu nejrůznějších pokrmů.

ChocoKebab

Nejtypičtější variantou, jak si vychutnat čokoládový kebab, je zabalení čokolády spolu se šlehačkou a ovocem do tzv. ChocoPity. ChocoPita není jenom klasickou palačinkou, jak se na první pohled může zdát. Její receptura je speciálně vytvořená k chuti čokolády Cremino – její základ tvoří citrónovo-mandlové těsto, vůni ChocoPity dotváří přírodní sušenkové aroma a její barvu koření kurkuma. ChocoKebab opravdu okouzlí všechny vaše smysly.

ChocoKebab

Tato novinka již byla představena na Čokoládovém festivalu v Liberci, kde zaznamenala neobvyklý úspěch. Kebabem z čokolády však můžete okouzlit své zákazníky i vy! Fantazii jeho podávání se meze nekladou – s ChocoKebabem vykouzlíte také minidezerty na raut, hoblinky čokolády skvěle doladí chuť cappuccina, nebo ozdobí zmrzlinový pohár.

V Olomouci Vám koncept rádi představí zástupci firmy, kteří zde budou po celou dobu konání Čokoládového festivalu k dispozici. Obrátit se na ně ale můžete také prostřednictvím webových stránek www.choco-kebab.cz

Autor:

VALEO VÝMĚNÍKY TEPLA s.r.o.
Inženýr projektové kvality Žebrák

VALEO VÝMĚNÍKY TEPLA s.r.o.
Středočeský kraj, Jihočeský kraj, Plzeňský kraj
nabízený plat: 35 000 - 45 000 Kč

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.