Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Chcete si dát nejlepší výčepní pivo u nás?

Komerční sdělení   7:00aktualizováno  7:00
Vybrat si mezi ležáky nebo "jedenáctkami“ obvykle nebývá problém. Čím vyšší stupňovitost, tím obvykle lepší kvalita, i když ani to nemusí vždy platit. Pokud chcete zahnat žízeň obyčejným a přitom skutečně výborným výčepním pivem, zajděte si na Holbu.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Ing. Luděk Reichl, sládek pivovaru HOLBA | foto: Pivovar HOLBA, a.s.

Holba Classic potěší nejen vaše chuťové pohárky, ale i peněženku. Oceníte nejen její plnou a vyváženou chuť, ale také výborný říz a příjemně zaokrouhlenou hořkost, stejně jako odborní degustátoři soutěže Zlatý pohár PIVEX- PIVO 2014, kteří Holbu Classic pasovali na vítěze mezi světlými výčepními pivy s titulem PIVO 2014. Ocenili i Holbu Šerák, vlajkovou loď pivovaru, která získala certifikát kvality. 

Holba má ještě další přednost a tou je pitelnost. Každý doušek vybízí k dalšímu napití a tím i delšímu příjemnému posezení, ke kterému láká také kouzelná atmosféra podhorských hospůdek v kraji  ryzího piva z hor. Holba je dokáže plnit stejně jako dříve, a to i v době, kdy prodej lahvových piv u nás překvapivě roste. 

Chcete si dát nejlepší výčepní pivo u nás?

Právě nyní je ta pravá chvíle připít si Holbou na její narozeniny. Letos slaví pivovar Holba 140 let a po celou tuto dobu se v Holbě drží tradiční výroby piva podle starých receptur. Dávají tak pivu možnost vznikat přirozenými procesy z toho nejlepšího, co nám příroda dává – vody z horských hlubinných pramenů, českého chmele a sladu s moravských ječmenů prvotřídní kvality. Zásadou hanušovických pivovarníků je na pivo nespěchat, aby si mohlo vzít ze sladu a chmele to nejlepší. Díky tomu pak není třeba ryzí pivo z hor uměle dosycovat, dobarvovat  ani nijak upravovat. 

Tmavý porter Holba Strong otevírá Kalendář speciálů

Chcete si dát nejlepší výčepní pivo u nás?

Tmavý porter Holba Strong je prvním speciálem, který hanušovičtí pivovarníci uvařili pro ty, co to rádi silnější. Osmnáctistupňový Holba Strong tak otevírá letošní Kalendář speciálů značky – ty bude možné ochutnávat v gastro zařízeních s Holbou na čepu hned několik měsíců v roce. Jde o piva, vařená v limitovaných sériích při významných příležitostech jako je např. výročí pivovaru, Den českého piva nebo Pivovarské slavnosti Holba. 

Letos pivovar slaví 140 let a počítá tedy s výročním pivem jako dárkem pro příznivce značky. Holba Strong je vůbec nejsilnějším pivem, které ve své historii pivovar vyrobil. Typově jde o tmavý porter, pivo s typickou charakteristikou, pocházející z anglosaských zemí, kde se dlouhodobě těší značné popularitě. K dalším a pro pivní znalce určitě významným jeho „nej“ patří dlouhá doba kvašení při nízkých teplotách. Spodní kvašení umožní, aby pivo získalo vyšší podíl zbytkového extraktu a to mu dává jedinečný fundament, spojený s plnou chutí a sice vyšší, ale stále ještě lahodnou hořkostí. V ležáckých sklepích 

Příroda nám není lhostejná

Holba Strong odpočívala celých 100 dní, což potvrzuje, že výroba porteru není žádným sprintem, ale naopak během na dlouhou trať. 

"Jde o poctivou řemeslnou práci, při které nám sice pomáhají moderní technologie, ale každý krok je třeba bedlivě hlídat,“ vyjadřuje sládek pivovaru Luděk Reichl a zdůrazňuje základní princip čistoty piva, vyrobeného pouze z chmele, sladu, pivovarských kvasnic a vody, v případě Holby horské vody mimořádné kvality.

Autor:


Komerční sdělení

Komerční sdělení je placená služba portálu zprávy.iDNES.cz, která měsíčně osloví 650 000 uživatelů. Další informace najdete ZDE

Hlavní zprávy

Menzies Aviation (Czech), s.r.o.
Pracovník skladu

Menzies Aviation (Czech), s.r.o.
Hl. m. Praha, Středočeský kraj

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.