Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Augustine Restaurant vás každý čtvrtek zve na zahradní grilování

Komerční sdělení   7:00aktualizováno  7:00
Executive Chef Marek Fichtner a jeho tým pro vás v Augustine Restaurant připravili nezapomenutelné zahradní grilování, na které se můžete těšit každý čtvrtek od 18:00. Výtečné menu z grilu si vychutnáte i za deštivého počasí.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Augustine Restaurant vás každý čtvrtek zve na zahradní grilování. | foto: Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague

Marek Fichtner, Executive Chef Augustine Restaurant

Marek Fichtner, Executive Chef Augustine Restaurant

Za příjemných dlouhých letních večerů nastává oblíbená sezóna grilování. Už se vám omrzelo tradiční barbecue a toužíte po sofistikovaném menu připraveném s nápadem a patřičnou péčí? Dopřejte si jedinečné delikatesy na útulné terase, která láká k romantickým schůzkám, pracovním setkáním i příjemnému posezení s rodinou.

V samotném srdci pražské Malé Strany se nachází prestižní Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague, ve kterém najdete Augustine Restaurant, vyhlášenou restauraci připravující mezinárodní a moderní českou kuchyni. Kuchařský tým v čele s šéfkuchařem Markem Fichtnerem je také mezinárodní, vaří zde i Brit a Řek.

Zahradní grilování vybraných specialit

V rámci zahradního grilování se můžete těšit převážně na delikatesy středomořské kuchyně. Nabídku tvoří například pravé řecké souvlaki, jehněčí kofta nebo středozemní hot dog se salsicciou. K tomu samozřejmě nesmí chybět unikátní Svatotomášské pivo, tmavý 14° spodně kvašený ležák, který je vyráběn podle tajné receptury, jejíž kořeny sahají až do 14. století a který můžete ochutnat jenom v Augustine Hotel Prague.

Augustine Restaurant vás každý čtvrtek zve na zahradní grilování
Augustine Restaurant vás každý čtvrtek zve na zahradní grilování

Specialitou BBQ menu je také hovězí kebab, jehož recept získal Marek Fichtner přímo od libanonského kuchaře, se kterým pracoval v hotelu Al Faisaliah v Rijádu v Saudské Arábii, kde působil po dva roky. Marka můžete už na podzim zahlédnout na obrazovkách televize Nova v populární kuchařské show MasterChef.

Augustine Restaurant připravuje domácí housky a pěstuje své bylinky

Marek Fichtner v zahrádce s bylinkama

K zahradnímu grilování si můžete vychutnat i domácí jemné housky, které jsou fantastické se salsicciou. Populární je také jejich kombinace tzatziki a ledovým salátem. Přijďte tuto vynikající harmonii chutí zažít i vy.

Tým Augustine Restaurant používá vysoce kvalitní suroviny a je pyšný na své vždy čerstvé voňavé bylinky, které pěstuje přímo ve vlastní Sundial Garden.

Degustační menu i lekce vaření a přípravy koktejlů

Ochutnejte i další vyhlášená menu Augustine Restaurant, jako je například Degustační menu. Jednou z jeho variant je tatarák z telecí svíčkové, bílá rajčatová polévka a dušená líčka ve svatotomášském pivě. Sladkou tečkou na závěr je vynikající čokoládová trubička.

Augustine Restaurant vás každý čtvrtek zve na zahradní grilování. Barbecue předkrmy a saláty
Augustine Restaurant vás každý čtvrtek zve na zahradní grilování. Barbecue předkrmy a saláty

Je vaším snem se naučit připravovat unikátní pokrmy nebo koktejly? Přihlaste se do vysoce interaktivních a zábavných kurzů Cooking Classes od Marka Fichtnera v zákulisí restaurace nebo zkuste Cocktail Classes Head Bartendera Daniela Prokeše v Refectory Baru 1887, jedinečném původním refektáři klášterní budovy z 18. století.

Více informací o zahradním grilování, Augustine Restaurant a Augustine Hotel Prague najdete na www.augustinehotel.com.

 

Autor:


Hlavní zprávy

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.